ICA Maxi i Kumla

Familjen Persson på ICA Maxi i Kumla hade ett personalrum som var slitet, opraktiskt och med dålig belysning. Vi hittade lösningen med hjälp av ett nytt tänk och ny inredning.

EFTER: Lampor: bsweden och zero. Möbler: Offecct och Gärsnäs. Golv: Bolon EFTER: Lampor: bsweden och zero. Möbler: Offecct och Gärsnäs. Golv: Bolon
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Efter
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före
ICA Maxi - Före

Bild 1(10)

Familjen Persson som driver ICA Maxi i Kumla insåg tillsammans med sin personal att personalrummet inte riktigt hängt med på den resa som butiken gjort. Personalrummet var slitet, rörigt och mörkt och något måste göras. Vi fick uppdraget och det var tydligt att den nya lösningen skulle vara modern, kännas fräsch och framförallt skulle den sticka ut och skapa lustfyllda känslor. Man ville också planera och nyttja de utrymmen som fanns bättre.

Sagt och gjort, efter att ha analyserat behovet gjorde vi ett förslag som föll hela familjen i smaken. Efter några justeringar i budget sattes ett datum för start. Rivning, nytt golv, nya väggskikt, el, vvs, montering av kök, möblering, textilier, belysning. Allt skulle vara klart på 2 veckor. Roommates anlitade en byggfirma som tog hand om byggentreprenad och roommates tog hand om alla beställningar och leveranser. Allt flöt på makalöst bra och två veckor senare kunde personalen flytta in i sitt nya pausrum.

Några kommentarer: ”Det känns mycket större”, ”Vi har fått fler platser och dessutom en stor soffa att hänga i”, ”Det flyter på mycket bättre vid buffén”, ”Ingen kö vid micron längre”

Det blev en win-win situation, glada medarbetare som presterar bättre på jobbet.
Bläddra gärna igenom de före och efterbilder som finns ovan för att själva bilda dig en uppfattning!